Technisch, financieel & administratief beheer

   

 

 

U bent eigenaar van een onroerend goed zoals een appartement, een winkel, een autostaanplaats, een garage, ...? Het gebouw bestaat uit minstens 2 kavels die eigendom zijn van verschillende personen?

Dan bent u wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen. De syndicus beheert de gemeenschappelijke delen van de mede-eigendom zoals bv. de inkomhal, de lift, de garage, ... en legt jaarlijks verantwoording af voor zijn beheer. Afhankelijk van het aantal panden, komt daar mogelijks de controle bij van de raad van mede-eigendom. Een rekencommissaris kijkt na of alles financieel correct verloopt.

Vrijblijvend een offerte aanvragen klik hier.

 

 

Een syndicus is erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) en via permanente vorming en bijscholing op de hoogte van de steeds vaker veranderende wetgeving. Doordat de syndicus een neutraal persoon is, worden conflicten i.v.m. belangenvermenging vermeden. Voor een syndicus primeert immers het belang van de gemeenschap. Gebouwen zijn steeds complexer waardoor het verdelen van de kosten geen sinecure is. Boekhoudkundige kennis en middelen zijn vandaag een noodzaak voor correcte afrekeningen.

 

 

 

 

Syndicus

Waarom kiezen voor een professionele syndicus.

Ereloon

Faq

Infotheek

Klantenportaal

Meet@51

Syndicus

Home

Team

Nieuwsbrieven

Contact

Schade en defecten