Algemene Vergaderingen na het coronatijdperk - Blog - Kantoor Van Wynsberghe

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Algemene Vergaderingen na het coronatijdperk

Kantoor Van Wynsberghe
Gepubliceerd door in Leven in mede-eigendom ·
Algemene Vergaderingen na het coronatijdperk

De voorbije drie maanden werd ons land stevig in de greep gehouden van de coronapandemie. Daardoor moesten grootschalige evenementen of samenkomsten worden uitgesteld of afgelast, zo ook de geplande Algemene Vergaderingen. Geleidelijk aan  is er beterschap op komst, want recent werd door de overheid beslist om de volgende fase van de exit-strategie aan te vatten. Concreet kunnen Algemene Vergaderingen met een beperkt deelnemersaantal opnieuw georganiseerd worden, mits het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen en het respecteren van de afstandsvoorschriften. Teneinde de veiligheid van alle mede-eigenaars en onze medewerkers zoveel mogelijk te garanderen, werden een aantalrichtlijnen opgesteld voor Algemene Vergaderingen.

1.   Voorafgaand aan de Algemene Vergadering

  • Bij het toetreden tot de vergaderzaal, dient u uw handen steeds te ontsmetten.
  • Een begeleidende brief waarin u de genomen maatregelen voor het verloop van de Algemene Vergadering nogmaals kunt nalezen, zal toegevoegd worden aan de officiële uitnodiging voor de Algemene Vergadering.

2.   Tijdens de Algemene Vergadering

  • Wij vragen alle mede-eigenaars om slechts met 1 persoon naar de vergadering te komen en bijvoorbeeld niet als koppel of met kennissen, familieleden, ….. Indien de door u aangestelde stemgerechtigde niet kan of wenst aanwezig te zijn, raden wij u aan een volmacht te geven.

  • Wij verzoeken u met aandrang om een eigen mondmasker mee te brengen. Tijdens de vergadering is het verplicht deze te dragen. Indien u dit wenst, kunt u eveneens handschoenen dragen.

  • De social distancing dient ten allen tijde gerespecteerd te worden, zowel voor, tijdens als na de vergadering. Houdt steeds de nodige afstand. De nodige signalisatie om u te herinneren aan het belang van de social distancing zal eveneens aanwezig zijn.

  • Iedere eigenaar zal een eigen balpen krijgen om het aanwezigheidsregister en het verslag te ondertekenen. Let er ook hier op dat de nodige afstand bewaard blijft.

  • Vanaf het moment dat u plaats heeft genomen in de vergaderruimte, verzoeken wij u om u niet meer te verplaatsen of de vergaderzaal voor het einde van de vergadering te verlaten.

  • Indien u of één van uw huisgenoten een van de volgende klachten heeft: verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging van de lichaamstemperatuur of benauwdheidsklachten, verzoeken wij om niet naar de vergadering te komen en een volmacht te geven.

3.   Na de vergadering

  • Pas na een teken van de syndicus of één van de medewerkers kan de zaal één voor één en met respect voor de social distancing verlaten worden.

  • Ten einde het risico op besmetting zoveel mogelijk te beperken, zal napraten in de vergaderzaal niet toegestaan worden.


Kantoor Van Wynsberghe BV ©
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu