Troeven - Kantoor Van Wynsberghe

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kiest u voor ons, dan kiest u voor :

Een correcte uitvoering van ons mandaat.

De (niet meer zo nieuwe) wetgeving beoogt sinds 2010 een verdere professionalisering van het syndicusberoep. Het is een initiatief dat we sterk toejuichen.

Als syndicus schrijven we een positief verhaal. We willen ons onderscheiden met een proactieve aanpak.

Een vlotte, gestroomlijnde communicatie.

Wij kiezen we voor een gestroomlijnde communicatie. Afhankelijk van de aard en dringendheid van uw verzoek stellen we onmiddellijk een vakman aan en volgen wij dit op.

Elke mede-eigendom haar eigen website.

Elk gebouw in mede-eigendom beheert door Kantoor Van Wynsberghe heeft haar eigen website. Op deze website vindt u heel veel nuttige informatie over uw VME. U kunt hier een reparatieverzoek melden en de voortgang hiervan zien. U kunt zien hoe uw VME-afrekening is opgebouwd. U kunt uw betalingen aan de VME inzien. U kunt de notulen van voorgaande vergaderingen nalezen en nog veel meer.


Met respect voor mede-eigenaars en haar algemene vergadering

Een algemene vergadering is geen ‘fait-divers’. Het is een belangrijke gebeurtenis waarbij we terugblikken op de resultaten van het voorbije jaar.  En tegelijk worden beslissingen genomen voor een nieuw werkjaar.

Een goede algemene vergadering bruist van de dynamiek en vraagt bijgevolg een degelijke voorbereiding. Ruim voor de vergadering ontvangt u  de uitnodiging en laten wij u weten hoe u alle relevante vergaderstukken kunt inzien. Ze stellen u in staat weloverwogen beslissingen te nemen of met gerust gemoed stemvolmacht te verlenen. Samen met de andere mede-eigenaars bepaalt u hoe de toekomst van uw residentie er uit kan zien. Wij zorgen voor een kwalitatieve uitvoering ervan, zonder het budget uit het oog te verliezen.

Als syndicus zijn wij gepassioneerd door ons vak.

Als goede syndicus zijn we gepassioneerd door ons vak. Dit betekent dat wij 100% van onze tijd besteden aan het beheer van gebouwen. Wij verkopen en verhuren niet.

Daarnaast zijn wij houder van het “Kwaliteitscertificaat van Syndicus” uitgereikt door het Algemeen Eigenaars Syndicaat (AES) en het Koninklijk Algemeen Eigenaarsverbond (KAEV) , erkend expert mede-eigendom KAVEX en lid van de Unie van Vlaamse Syndici.

Professioneel beheer, tegen een prijs op maat van uw residentie

Het beheren van een gebouw is geen sinecure. Het is een arbeidsintensieve aangelegenheid die valt of staat met een ruime vakkennis en dagdagelijkse inzet.

Vooraleer we een prijsofferte aanbieden is het belangrijk de situatie en wensen van uw vereniging goed in kaart te brengen. Tijdens een vrijblijvend gesprek ontdekt u hoe Kantoor Van Wynsberghe het verschil kan maken. Vervolgens ontvangt u een gedetailleerde prijsofferte. Zonder ‘kleine lettertjes’ of onaangename verrassingen. Helemaal op maat van uw residentie.

Wil u met ons kennis maken? Bezorg ons uw gegevens en we nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op.


Kantoor Van Wynsberghe Bvba ©
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu